Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program

kedvezményezett: Légrádi Hús Kereskedelmi, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

fejlesztés tárgya, célja: „Technológiai korszerűsítés Babócsán”

szerződött támogatás összeg: 9 950 456 Ft, azaz kilencmilliókilencszázötvenezer-négyszázötvenhat Ft

bemutatás: 

A Légrádi Hús Kft. 2000 óta gyárt kiváló minőségű húsipari termékeket, amelyek előállításánál mindig fontos szempont volt a természetközeliség. A Duna-Dráva Nemzeti Park területén létesített üzemünkben immár 20 éve, napról-napra ezen dolgozunk.

Az azóta eltelt idő során sikerült elérnünk, hogy termékeink mára egyet jelentenek a kiválóság garanciájával. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a magyar gasztronómia élvonalának számos képviselője évek óta bennünket választ, ha minőségi, könnyen kezelhető, és gyorsan a vendég elé tehető alapanyagot keresnek. Húsaink rendelésről rendelésre, fogásról fogásra bizonyítják, hogy a szakértelmünk és a munkánk iránti rajongásunk az az adalék, amitől termékeink a hazai piac prémium kategóriájába tartoznak.
Termékpalettánk gerincét a különféle ízesítéssel, hagyományos módszerek, és modern technológia ötvözésével készült kolbászok adják. Ezen technológiákat, recepteket München, Frankfurt, Hamburg, Kimberly, Fokváros, hasonló manufakturális húsüzemeiben tanultam meg, ott tartózkodásaim alkalmával. A hőkezelten, vákuumcsomagolásban értékesített konyhakész, kiváló minőségű kolbászok nem csupán jó ízüket őrzik meg, hanem elkészítésük során szinte nem veszítenek súlyukból, ezért a nagy forgalmú éttermeknek és vendéglátó egységek számára is tökéletes választás.
A Duna és a Dráva ölelésének dús füvű legelőin tenyésztett Blonde D’Aquitane marhák kiváló alapanyagot biztosítanak. Nem hagyjuk kihasználatlanul a magyar föld adta vadhúsok és itt nevelt sertések kiváló adottságait sem!
Termékpalettánk egyik legizgalmasabb ágát a környékbeli erdőkből származó vadhúsból készült termékeink, és regionális termelők tenyészeteiből származó sertések húsából készülő termékek adják. Így igény szerint ezekben a műfajokban is tudunk olyat adni, amit csak nálunk találhatsz meg. Porchetta, füstölt vadszalámik, pástétomok, Leberkäse, füstölt-főtt áruk… csak néhány példa, mi mindenből válogathatnak ügyfeleink.
Mi szeretjük ezt csinálni. A minőség, és az egyedi igények kiszolgálása számunkra a legfontosabb. Valóban büszkék vagyunk rá, hogy egyre szélesebb körben terjesztjük a felismerést, miszerint a kiváló magyar alapanyagok, a kivételes környezetben nevelt állatok, és a hazai szakértelem három alappillérén állva a legszigorúbb elvárásoknak is magasan megfelelő, első osztályú termékek sikerre vannak ítélve.

A projekt megvalósításának helyszínén cégünk egy nagykereskedelmi egységet üzemeltet. A felszereltséget folyamatosan fejlesztem a lehetőségeimhez mérten. A pályázat lehetőséget nyújtana új gépek beszerzésére, valamint a meglévő elavult gépek cseréjére. A projekt részét alkotó eszközök kiválasztásánál a több éves szakmai gyakorlati tapasztalataink mellett igen alapos piackutatást végeztünk. Részt vettünk több szakmai bemutatón, rendezvényen, tájékozódtunk a hasonló tevékenységi körrel, es kapacitással működő húsboltoknál.


tervezett bef.dátum: 2023.05.31.

envelopechevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram